1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582939 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1105640

Sv: Silly Season 09/10
Om det är nu som ryktena sprider sig att MPS är klar för Frölunda så är det ju bara för ledningen med TJ, sportchef "jag-håller-koll-på-marknaden" Linkan och Robban att lämna in avskedsansökan. Vilka signaler ger det till nya ev förvärv?

Om denna flata ledning som inte har en enda av de med utgående kontrakt signad än och inte klarat av att fylla ut de stora luckor vi har i laget under säsongen, dessutom är Pyrrelä på väg bort också så kan de ju för fan inte vara kvar. Igen vad ger det för signaler?

Bara garvade när det kom ut att MPS ev skulle vara klar för Frölunda, fan Nubben har ett jävligt ont öga till TJ, tror inte han gör detta mot Timrå som förening, utan dett är en vendetta mot TJ och deras "beef" som gjorde att Nubben tackade för kaffet och lämnade in.

Han visste (Nubben) att TJ, aldrig skulle fixa ett lag för topp fyra, han bara garvar och gör sitt jobb. Om Nubben ringt Gunnar Svensson 10ggr så har Linkan/Robban ringt 1 gång, de har inte en jävla aning hur man jobbar som sportchef i ES, hur fan gick det till att Linkan fick jobbet?

Dessutom så finns det inte ett jävla vettigt rykte om några spelare på väg in eller till nästa år och vem vill skriva på för ett sjunkande skepp.........

Vi är på väg rätt ner i allsvenskan om inte i år, så nästa, garanterat. men de får gärna bevisa att jag har fel med att öpnna och berätta hur de tänkt sig reda ut detta, för detta går käpprätt åt helvete....MPS, kanske största talangen i Sverige lämnar Timrå också, jä jävlar vilket skämt till förening.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
MB: Gör nubben det mot TJ så gör han ju det mot föreningen i alla fall för det är ju föreningen som drabbas.

Angående MPS så kan man nog gissa att det ligger nån sanning i det. Minns hur TÅ luskade fram att Nubben skulle lämna. MPS skrev på för 1 år av nån anledning....

Sen måste man ju undra om Linkan överhuvud taget jobbar kvar som sportchef och om han är kvar så kan han ju inte vara inblandad i a-laget längre.
han kanske anställdes för att agera sportchef på papperet bara, för att få tyst på skriverierna, typ...

Hur som helst så håller jag med de som skriver att lite info från föreningen borde komma ut på nåt sätt.
Jag undrar särskilt hur styrelsen kan sätta mål för säsongen som laget inkl tränare, "sportchefer" & spelare inte delar. Enligt Challe så är målet att ta sig till slutspel d v s vara ett lindansarlag och hoppas på plats 7-8 i bästa fall.
Det är ju lite skillnad på det och att vara topp 4 om man säger så.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
MB: Känns tyvärr som din analys är väldigt nära sanningen om Tik o Nubben...Nubben vet ju också vad Timrå (TJ) kan betala pääjärvi o så betalar frölunda er plus större klubb..låter mycketsannolikt att det lag man av hjärttat hållit på i 40 år nu är på väg åt fel håll...riktigt ordentligt hoppas man reviderar föreningen inifrån så gott det nu går...om det nu inte skulle visa sig att det ändå går att på detta bromsa i en uppförsbacke..men ris´ken är ganska stor att det i år blir ett nytt "slaget om Västernorrland".. i kvalserien..
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Jag såg just om sagan om konungens återkomst på teve och kollar in här. Det verkar som att orcherna hittat hit istället.


Själv ska jag se Timrå ta tre poäng på plats i Ängelholm imorgon. Ni andra kan väl fortsätta att rulla er i svartfärgen här.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
MB:

Lugn i bussen nu, vilka lag som skall spela kvalserie eller slutspel är inte klart än på tjugo omgångar.

Psykologisk krigföring är ett mentalt sätt att påverka motståndarna negativt, ett slugt sätt att försvaga motståndarens moral och dess motståndskraft. Internet, radio och television är effektiva medel för att sprida uppgifter för att försvaga fiendens moral.

Man kan vända på steken å använda liknade former för psykologiskt försvar, detta för att stärka, i detta fall laget och supportrarna.

Så MP, se detta som ett försök att försvaga Timrå, det har i mångt å mycket vart en hel del mot just vårt Medelpads lag, bara å att hålla i hatten å jobba vidare. Vad som sprids från babord å styrbord kan bero tills fakta ligger på bordet, så att alla kan se resultatet.

Men jobbet måste skötas under en duglig ledning, vilket vi.....?
Kommentera