1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583200 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1413685

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2011-10-13
Olle: Vi får väl se var Murran tar vägen, såväl poäng- som spelmässigt. Så länge han ligger där i poängtoppen tänker då i a f inte jag hänga honom före vissa andra. Särskilt inte om man betänker hur mycket han spelat med Haggan (jämför Pikken som fått glida med Vampen som passningsläggare).

I övrigt fortsätter jag tjata: stirra sig inte blind på Murrans pass. Alla dyra spelare måste prestera i en klubb som Timrå. Punkt. Vi har inte råd med några glidare som suger märgen ur lönekakan. Då står vi oss slätt.
Det är inte Murrans fel att vi skriker efter en bra back och därför gärna skulle ha haft en transatlantplats öppen så att vi får fler alternativ.

Linkan-Nubben-Perra måste
a) ta hand om situation Pikk. Få honom att funka, eller jobba dygnet runt för att bli av med honom. Pronto.
b) se till att styra upp ett fungerande offensivt backspel. Robban är vårt främsta kort här. Vad ska man göra för att få honom att funka, produktionsmässigt? Vad är det som felas?
c) få in en bra, stabil back. Någon som kan hålla undan motståndare framför eget mål. Sen: tacka Hedin för det som varit och vinka adjö.

...och sen finns det tusen andra grejer också, men hey. Nu är det fredag. Låt oss mysa!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2011-10-13
Bragd-Birger: Ja Robinson är lite av ett mysterium. Han har skjutit överlägset mest av backarna (25 skott om jag inte minns fel) men har inte noterats för ett poäng än. Förhoppningsvis så släpper det men jag tycker att han har en liten tendens att ta skott från dåliga vinklar. Sen ska man ju absolut inte underskatta betydelsen av att vårt PP är fullständigt undermåligt i största allmänhet, det är ju ingen barnlek för våra backar att plocka poäng när vi inte kan etablera tryck, inte har folk på mål, inte spelar ett avslappnat spel osv osv.

"situation Pikkarainen" känns ångestfyllt att följa. Svårt att spekulera i det där, det man kan göra är väl att konstatera att han är en energislukare (dina ord om jag inte minns fel) men även en skaplig "kapitalslukare". Hoppas hoppas att klubben kan lösa det här på ett bra sätt.
Kommentera