1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583093 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1524493

Sv: NHL lockout 2012
Snoop: Hade gärna haft drömmen kvar. Men å andra sidan kan det vara nyttigt att vi inte lever i ett verkligt eller inbillat "det fixar zäta sen"-läge halva säsongen.

Zäta satte ner foten för både sig och oss. Han vet vad som gäller hela säsongen istället för att lira i två månader och bo på hotell medan vi utreder om vi kanske får ta in spelare, kanske får råd och kanske desperat behöver honom.

Äh, i vår kommer det kännas så jäkla skönt när vi gjort en starksäsong och gjort det med egen kraft :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: NHL lockout 2012
El Maco: Ja vi får verkligen hoppas att vi står där till våren och att laget krigat sig till en slutspelsplats, skulle vara skoj om Timrå IK blir enda laget i es utan nhl spelare men som endå tar sig till slutspel, hade varit något de :)
Kommentera

Sv: NHL lockout 2012
Lika bra att laget och ledningen nu vet förrutsättningarna. Zäta är helt enkelt för dyr och nu tror jag Nubben kan koncentrera sig på "rimliga" förstärkningar. För samma pengar som Kung Zäta kostar kan nog Nubben fixa fram 2-3 stycken.
Kommentera

Sv: NHL lockout 2012

El Maco: Jämförelsen med Foppa går inte riktigt att göra, tycker jag. Modo har traditionellt ett helt annat stöd av företag. Det är den enda stora klubben i regionen och behöver inte tävla med basket- och fotbollslag, som vi behöver.
Dessutom var Modo och Foppa betydligt större i Övik än vad Timrå och Zäta är i Sundsvall/Timrå.
Följaktligen har Modo mycket större möjligheter att lösa en sån här situation än vad vi har.

Kommentera

Sv: NHL lockout 2012
El Maco: Mysribban som försvann... blev mindre än ett skrumpet russin i snålblåsten kvar.
Kommentera