1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1578107

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Bigthelin: Prioriterade fordringsägare är dels de som har en säkerhet (kanske pantbreven i arenan eller företagsinteckningar eller något annat) samt skatteverket. Alla andra är oprioriterade. Nu har väl prioriterade fordringsägare (utom staten) gått med på att skriva ner sina fordringar, då har oprioriterade inte så mycket att be för. Vid konken får de ingenting.

Och visst kan det försämra relationer. Eller så är det så att folk vet att det är ny besättning på skutan och därför riktar bad blood i annan riktning. Vi får se.

Skönt att det ordnade sig, skit att det kom dithän. Nu ska vi se hur vi som supportrar kan hjälpa till med att stabilisera klubben och stötta en framtida satsning igen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
El Maco: Glöm inte bort följande: För att en rekonstruktion skall lyckas gäller det att stordelen av fordringsägarna accepterar det bud som rekonstruktören erbjuder. Om så inte sker spricker rekonstruktionförfarandet och det blir då troligen konkurs. Alternativt att någon går in med pengar och löser problemet. 
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

El Maco: Ja det är bara att hålla med! Det är en stor sten som lättat från ens bröst idag. Konstigt egentligen att ens egna känslor beror så mycket på hur det går för Timrå IK men det är väl det som är tjusningen med hockey ändå :)

Ser fram emot att det kan börja presenteras lite spelare inför nästa säsong nu när framtidsplanerna är mera utstakade.

Kommentera