1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582410 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2586203

Sv: Apropå nånting...
Nu har jag hållit käften i över en vecka, av återigen konstanta hån/klankningar/konstateranden av Nubben.

Inte någonstans senaste veckan, så fort han kommit på tal, har jag sett NÅGON flika in hur jävla tacksamma vi ska vara för denna man. Som slitit som ett djur och mer eller mindre jobbat gratis under våra mörkaste stunder med hot om konkurs. Behöver jag påminna om att han la grunden för det lag vi har nu, och höll oss kvar?

Jag för köpa att denna fäbless existerar, att berätta hur glad man är att han inte är kvar i vår klubb. Tro mig, vem, VEM vet inte just nu att denna skilsmässa nog var för det bästa?
När räcker det? Han är en av människorna som gjort att vi är där vi är just nu. Kan vi snälla bara nöja oss med att det var rätt i tiden att vi gick skilda vägar? Varför sparka på en klubbikon som redan ligger ner?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Nubben ligger inte ner. Han tog ett av hockeysveriges svåraste jobb. Han är helt medveten om vad villkoren var och vad resultatet av ett misslyckande är.

Själv tycker jag inte att han har misslyckats än, förväntningarna är bara orimliga hos deras extremt gnälliga bortskämda supportrar. Att anställda Montén är dock alltid ett misstag och det får Nubben ta på sig.

Att hålla sig kvar första året är en enorm bedrift.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Vad jag än tycker i frågan (det vet nog de flesta härinne) så håller jag med dig till 100%. Jag har varit drivande i kritiken mot honom men det är verkligen på sin plats att uttrycka stor tacksamhet också som Timråit gentemot Nubben. På det stora hela över alla år har han varit ovärderlig för oss men tiden för skilsmässan var om inte i grevens tid så åtminstone i helt rätt tid
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Vi är nog alla tacksamma för vad Nubben gjort för Timrå. Men vi kan väl samtidigt konstatera att han är halvbra när han kommer ngn annanstans.
Jag kan stå rakryggad och säga att med den budget han har i HV så han inte levererat full pott direkt. Och värvningen av Monten tyder på hjärnblödning de lux.

Men du menar att han inte får kritiseras pga gamla meriter? Tänk efter nu..

Kan inte se ngn som sparkar på han. Men man kan ju inte låtsas se ngt man inte ser.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Håller helt med dig, men vissa här inne måste du förstå tycker om att bete sig som de nättroll de är. Är samma stil när vi förlorar då får vi vara nöjda med kval och vid vinst då är det SM guld. Kort sagt, är inget o bry sig om då det saknas rimliga resonemang
Kommentera