1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582400 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2620785

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Ja lyckas vi på nått sätt landa in en klassback så kan ju Eronen vara ett bra komplement på backsidan helt klart, men då utgår jag ju ifrån att Eronen inte skall vara vår förstaback att luta oss emot.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Ska en toppback in, måste en annan back ut. Om nu inte någon med kontrakt försvinner så handlar det om antingen Lyytinen eller Rindell, vill gärna ha kvar båda då jag är spänd på att se om dom kan lyfta under Jokinen. Rindell är 50/50. Men för den lönen får du ingen toppback, om man tänker på det viset. Går säkert att lösa pengar till en toppgubbe på annat sätt, dock.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Just sånt här klingar väl lite extra illa när man tänker på vad vi får ut och att han vad det verkar tjänar lika mycket som Jonathan Pudas, om inte ännu mer. I allafall om man utgår från info som kommit ut om löner och att man får anta att Eronen ökat sin lön en del.

"Har han varit huvudspåret hela tiden?

– Det har han. Vi ville förlänga redan i september och pratade med agenten redan då. Men han bytte agent mitt upp i allt och sedan behövde jag samla in lite pengar också. Det har skett många händelser i allt det här men till slut hittade vi en bra lösning.

Kontraktet är skrivet över två säsonger."

Att han ville ha Eronen så pass att han behövde jaga in pengar tycker jag som sagt var ett stort misstag.
Kommentera