1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582404 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2622536

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Tror vi får svårt att ersätta Lyytinen sett till kostnad. Var oönskad i i sitt gamla lag och inga landskamper att tala om, lär ha varit väldigt billig. Given förlängning i mina ögon trots lite skadehistorik. Rindell är 50/50 för mig dock, men hade velat se om Jokinen kan slipa bort allt slarv. Men gråter inte blod om han lämnar. Men ryker han måste vi in med liknande spelartyp, en kreativ och spelskicklig back.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Både Lyytinen och Rindell är givna förlängningar. De är våra två bästa backar överlag (även om Forsmark knackar på dörren) och det finns mycket uppsida i båda. Speciellt i Rindell. Hans poäng i år visar också vilken klassback han redan är.

Om de inte får bättre bud nån annanstans dvs.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : undrar om firma Kapanen/Jokinen kan locka över några finska talanger, som en språngbräda till NHL alltså
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Ja känslan är att Lyytinen kan tänka sig spela till en rätt "billig" peng sett till prestation.
Frugan trivs med sitt jobb i Sundsvall och Lyytinen har själv öppet sagt att hans mål är att få stanna.

Som du säger så står ju inte lagen på kö i Liiga heller kanske, så nått budrace kanske det inte är talan om.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Jag ser också Lyytinen som en given förlängning om det går. Eronens kontrakt på ett år till är också något jag egentligen kan leva med, vi får kanske inte full valuta för pengarna där men han är förutsägbar och med en ny tränare kan han säkert få ur mer offensivt i PP.

Nyckeln i det här spelet är att ge långa kontrakt till spelare som kommer utvecklas och korta kontrakt till spelare som kommer bli sämre trots att spelarna oftast vill tvärtom. Rindell är bara 23 och kommer bli bättre i många år till.

Edfeldt ser jag gärna att vi fölänger också, en ung egen produkt som inte kostar allt för mycket. Forsmark har nog inte varit tillräckligt bra för att Carolina ska plocka över honom så där får vi nog ett år till i alla fall.

Erixon och Didde är problemen egentligen och där är problemet att vi har kontrakt. Dessutom, Sheriffen, håller han ett år till? Kanske..
Kommentera