1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582827 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2650794

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2024-02-13
Vill inte vara konspiratorisk, men linjedomaren som hittade utvisningen på Lundin igår är samma domare som han körde på i början på säsongen
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2024-02-13
Angående Eronen så kommer här ett litet försvarstal för jag tycker att kritiken blivit något överdriven nu. Ja, det var hans markering som gjorde att vi släppte in målet med 9 sek kvar. Men han är ju inte ensam bland backarna att gjort grova misstag under denna säsong, hur många gånger har inte ex Erixon missat markering i viktiga lägen eller allas favorit Rindell. Även Sheriffen har gjort som Eronen gjorde igår. Mieho borde fått ut pucken även på 3 försök precis innan men misslyckades så Frölunda fick behålla trycket även. Man vinner o förlorar som ett lag.

Eronen är ingen dålig back, han har bra balans och skridskoåkning, läser spelet bra. Bra på att vända bort motståndarna. Han skulle inte få spela gång på gång för dom finska lejonen om han var en dålig back. När han spelar i landslaget spelar han dock enklare vilket skulle gynna honom även om han spelade på samma sätt i SHL. Men hos oss försöker han ibland spela för överkonstruktivt och sätter sig ibland därför i jobbiga lägen under matcherna. Men allt som oftast reder han ut det. En anledning till det är nog att han känner press att leverera poäng och mål med tanke på att han om det nu stämmer tjänar bäst bland backarna. Men han är ingen målskytt (aldrig varit), så det ligger på Kapanens ansvar att ha lagt stor del av budgeten på Eronen.

Sammanfattningsvis, Eronen håller men kan vi få en bättre back för hans lön? Antagligen. Kapanen får lösa detta.
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2024-02-13
Puckat: Ja om det nu varit ett tamdskydd ens.
Man baxnar..
Låst ämne