Brynäs IF

716610 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2703038

Sv: A propósito de nada
Man har koll på något för tre år sedan men är reggad här , här om dagen, har samma offensiva tendenser vid konfrontation som vissa andra som haft tusen nick här och blivit bannade tusen ggr.
Nr 1 just nu är att det läcker inte ut något från Brynäs längre som är sensationellt.
Höken , Arbis, Ros osv får knappt något..
Tittar vi på 5 senaste större värvningarna där spelaren saknat koppling till Brynäs, ta tex Indrasis, Kelleher, Vesel,Källgren,Kopacka så har ju ingen av dom läckt ut direkt före och nån har kommit med dem som rykte..
Känner igen detta beteende med högmod där man måste framhäva sig själv och söka bekräftelse och kan väl direkt skriva två olika nick som stämmer in på det.
Om ett par veckor finns inte detta nick kvar längre och allt är som vanligt igen..
Innan Brynäs spikade igen dörren för något år sedan så kunde saker läcka och vissa människor i organisationen pratade kanske lite mycket så då kunde saker komma fram men inte nu.
Sen kan det gå rykten via spelare och familjen osv men tror inte omklädningsrummet heller har eller har haft stenkoll på vad som händer på kansliet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Samsung: Källgren läckte ut innan. Mrmadhawk avslöjade ju att han var på besök i Gävle och nära att skriva på.

Tänkte lite på forwardssidan. Man har alltså 6 ytterforwardsplatser i de 3 första kedjorna. Rimligtvis ska Silfverberg, Lindblom, Rödin, Indrasis och Kopacka gå in i någon av de 3 första kedjorna. Det är 5 spelare. Saknas alltså 1 ytterforward till topp 3-kedjorna om det stämmer.

Är Kelleher den ytterforwarden? Kanske. Kvick, kreativ och rightare, men idealiskt hade man fått in någon som är mer av en fysisk urkraft. Smejkal (som också kan spela center) är visserligen inte rightare, men han vore ju värd att spendera stort på.

Det resonemanget bygger också på att Scott i så fall placeras i 4:e. Scott vore en stark grundbult i en fjärdekedja.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Samsung: njut att djoos är tillbaka istället för att skriva patetiska inlägg och påhopp om att mitt konto försvinner bara dagisnivå av dig :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Samsung: 😂😂😂 du måste vara jävligt arg på Pettis eller så hatar du bara att folk vet saker före dig men jag skrattar bara
Kommentera