1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484003 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2703650

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Det är ingen skröna. HV ramlade dit i vinter och det är väldigt vanligt både för lag och spelare att den andra säsongen blir tuffare. Första säsongen har man inga förväntningar på sig och det är bara att gå ut att köra. Nu växer förväntningarna och kraven. Ett par sämre insatser och gnäller kommer direkt osv.

På andra sidan pölen kallas det sophomore slump, just för att sophomore är andra året efter freshmen som man är första året.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: nog för det kan drabba oss men. Vi spelade mycket bättre mot slutet av säsongen - fortsätta på den inslagna vägen. Vi har inte bytt ut hela laget eller ändrat spelsätt eller tränare. Våra spelare har ett års erfarenhet av SHL. Med nyförvärv borde vi få fler producerande kedjor, inte som när tänkta förstakedjan aldrig blev så och Aagaard, Woods och Dickinson fick dra lasset.

Kanske är jag för positiv men tror på att det kommer gå bättre.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: second season syndrome i premier league
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Dåligt ordval av mig kanske min poäng är att vi inte är någon förening som svävar iväg som typ HV gjorde utan Hinken och Karlin kommer hålla gubbarna på jorden och därför tror jag inte att år två kommer bli super duper tufft som alla säger att det blir hela tiden.
Kommentera