BIK Karlskoga

2224 inlägg · 470 ämnen

RBK - BIK

346500 · » Till forumet


Sv: RBK - BIK
Joinzzon:

Hehe precis.. Han har plockat lite russin runt om i Kumlatrakten... Lite judas över det hela! & andra sidan så har han ju skapat sin image och trivs väl med det...
Kommentera

Sv: RBK - BIK
jo1:
Nej jag vet det.
Spelaren som de hatade mest i hela världen har plötsligt blivit "Kung"
Snacka om att vända kappan efter vinden.
Undrar vad som händer om han skriver på för Örebro, hur mycket "Kung är han då ........
Kommentera

Sv: RBK - BIK
Bafucin:
Nej förmodligen var det en slump att det var just "den lille fege" som "råkade" hugga med klubban.........
Kommentera

Sv: RBK - BIK
Joinzzon: "Hinke" är tydligen av en annan uppfattning. När han skriver om matchen på RBK:s hemsida skriver han: "Dock tror vi inte det var illa menat av Kåberg som efteråt kom fram och bad om ursäkt. Kåberg är ingen tekniker men en mycket stor krigare."
Kommentera

Sv: RBK - BIK
Joinzzon:

Det där är ju något som BIKfansen aldrig vågar erkänna!
Kommentera

Sv: RBK - BIK
Bafucin:
Visst var det bra spel !?!?! av Emil .....
Skådespelet vid straffen .... hur kom han så fri egentligen, genom att våran siste gubbe blev trippad i mittzonen kanske??
Matchstraffet, oj vilket fint spel ....
Ingenting har förändrats o det kommer heller aldrig att ske. "Kung Kåberg" är den fegaste o fulaste spelaren i hela Södra.
Hur f"n kan man vara kung när man försöker slå av en motståndare handleden i sista sekunden när ni dessutom vann matchen.
Detta är bara så j""la fegt så det finns inte.
Detta om något borde det ju vara avstängning för.
Kommentera

Sv: RBK - BIK
Bafucin: Helt underbar seger och nu är vi på SA-plats igen. Det är bara hoppas att BIK kan ta fyra raka segrar nu så vi går till SA, för spelar de som de gjorde i de två första perioderna idag då är de helt klart ett lag för SA.
Kommentera

Sv: RBK - BIK
Josef: Nu vet vi ju alla hur det gick. BIK vann efter att ha dominerat matchen fullständigt i två perioder. I tredje får man erkänna att Rögle var bäst och kunde oxå knapra in en del av avståndet. Då blev man lite nervös men till slut ordnade det ju upp sig.
I det stora hela tyckte jag det såg riktigt bra ut igen. Många plus till Robin Jonsson. Vilken fart han hade på skridskorna. Bra spel oxå av Holtet, Månsson och allas vår Emil.

Härligt med en seger igen. Nu tar vi HC på måndag.
Kommentera

Sv: RBK - BIK
Carlzon: Inte om rögle får bestämma, vi är revash sugna sen föra matchen och kommer att vinna med flera mål. Vet ni vem som ska stå föresten.
Kommentera

RBK - BIK
Mycket viktig match ikväll. Det kommer förmodligen bli en mycket hård och jämn drabbnng, bara hoppas spelarna har samma inställning som Bengtzén: "- Nu är det krig i varje byte som gäller, säger Bofors sportchef Stefan Bengtzén till Karlskoga tidning."

För övrigt tror jag att Fredda och Robin kan få i gång laget ordentligt nu.
BIK mot SA!
Kommentera

346500 · »