Brynäs IF

715556 inlägg · 7953 ämnen

Stanna Timonen!

466116 · » Till forumet


Sv: Stanna Timonen!
Larry: Tycker inte det är det minsta pinsamt. Vi har en idiotsäsong i år, vi kan inte stå vid sidan om och bara titta på. Har vi möjlighet att få behålla en världsback, som Timonen är, så tycker jag vi ska ta vara på tillfället. Sen ska vi givetvis sikta på slutspel, inget annat finns i min värld. När vi väl är där så kan allt hända. Även om vi nu skulle åka dit i fyra raka matcher så är det ändå ett fall framåt jämnfört med förra säsongen.

Och yttligare en gång..Hur tycker du man kan bygga långsiktigt i dagens hockeyvärld? Så fort en spelare börjar närma sig landslagsnivå, A eller J-landslag spelar ingen större roll. När dom väl är där så packar dom väskan och flyger över Atlanten.

Det gäller att leva i nuet och inte bygga ett lag för säsongen 06-07 eller liknande. Jag skulle vara förvånad om vi har mer än 5 spelare från årets säsong kvar i laget om 4 år.
Kommentera

Sv: Stanna Timonen!
Pinsam artikel i dagens GD, vi har skickat in snälla "Timonen stanna" blankett. Laget står INTE faller med Kimmo, tar ALLA spelare sitt förbannade ansvar då behövs ingen finsk"super"back. Ser hellre att Niklas Andersson eller Mattias Karlsson får en chans på riktigt istället. Timonen säger sig ha ett hjärta för KalPa, mycket hedrande klubbkänsla ska belönas. Varför så desperat sikta på slutspel, vi kommer ju ändå åka direkt i kvarten eller? De kommer fler säsonger, laget behöver unga spelare, med talang och hjärta för föreningen. Bygg långsiktigt, använd pengarna till att få iväg Daniel Johansson eller brosan Jakob från klubben.
Kommentera

Sv: Stanna Timonen!
Hong Kong: Hahahaha....ja man får väl hoppas...

:D
Kommentera

Sv: Stanna Timonen!
Marre70: Varje match förutom dom tio utlovade är en liten seger i sig.
Kommentera

Sv: Stanna Timonen!
Angående Timonen vore det väl helt okej om han ville spela januari ut eller vad som helst, bara att det blir några flera matcher.
Kommentera

Sv: Stanna Timonen!
Patrik321: Vi vet ju alla vad han har sagt. Men större under har väl hänt, pyramiderna, Kinesiksa muren osv. Vem vet, han kanske får en uppenbarelse dom närmaste dagarna som säger att Brynäs och Gävle är han och hanns famils framtid.
Kommentera

Sv: Stanna Timonen!
AD: Timonen har redan sagt att han ska tillbaka till finland till sin familj...

Men han tyckte att det var kul att spela i brynäs...
Kommentera

Stanna Timonen!
Skriv på för att timonen ska stanna, se länk

Chansen är inte stor men någon chans borde det kanske finnas, annars lämnar han oss med ett glatt ansikte ivarjefall.

Skriv på du med
Kommentera

466116 · »