Brynäs IF

715839 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1160134

Sv: Silly Season 09/10

arnio

Med tanke på att Joacim Eriksson är en av huvudkandidaterna att backa upp Markström i nästa JVM så kan man förstå Brynäs. Hade inte varit så kul att bli av med båda sina målvakter under JVM.Därför tror ja Läck är en bra back up till Markström, dessutom så har jag svårt att tro att Markström får stå alla grundseriematcher fram till JVM eller tror du det ?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
mattias - 74: Klart att jag förstår Brynäs det är bara dig jag inte förstår.

"Han är som jag ser det mogen för Elitserien och det var på tiden att han fick chansen. Han har dessutom 2 kvalserier i rad fått stå åt sidan för en F.d NHL legend och en minst sagt ojämn finne. Kanske ville han inte stå åt sidan kommande säsong igen?

Vill han inte stå åt sidan så borde han ha valt en annan klubb, Markström kommer att stå minst 80% av matcherna och att Eriksson blir uttagen till Junior-VM är inte alls någonting som är säkert.
Jag förstår inte hur Läck kan gå till Brynäs för att få mer istid, det låter helt fantastiskt konstigt. Men 10 minuter i Brynäs kanske är värda lika mycket som 10 matcher i Leksand och det kan man ju i så fall förstå.

Petad i kvalserien men vill inte stå åt sidan längre, väljer då att gå till Brynäs för att konkurrera med Markström....Leksandslogik.
Kommentera