Brynäs IF

716181 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1525978

Sv: Brynäs-Skellefteå

Johan Norrström:Jaså? Vad förförändringar då?

om du tycker att det är ok att man betalar ut +200k i lön per månad till en spelare som får godkänt av vissa skribenter här för att han inte gör bort sig under en match.

Är det nivån som gäller i Brynäs så kommer det att svänga snabbt.

Det är ju solklart att man gör ett försök att få igång Lasse, just ed tanke på den dyra utgift han är. Men han ÄR värvad som tänkt försteback, en kreativ och spelskicklig back att ha i PP...

Levererar han detta? Svar nej. Jag blir lite full i skratt när man först läser att spelare på kortidskontrakt skulle förstöra unga spelares utveckling och samtidigt tycka att det är okay att se en välbetald back åka runt och mer eller mindre vara en belastning för laget. Han spelar hela säsongen (dessvärre) Hur kan det komma sig att en spelare på korttidskontrakt står i vägen och inte Lasse.

Kan du ge mig en vettig förklaring på det så ska jag hålla med dig om att det är förändringarnas vindar här.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Skellefteå
Slajsarn: " Hur kan det komma sig att en spelare på korttidskontrakt står i vägen och inte Lasse.

Kan du ge mig en vettig förklaring på det så ska jag hålla med dig om att det är förändringarnas vindar här."

Har du fortfarande inte fattat?
Klart att båda i princip står i vägen, skillnaden är att en lockoutare aldrig har varit påtänkt från början och därmed kan kategoriseras som en onödig värvning sas.
Och varför värva nåt i onödan, som gör att en lovande junis får stå åt sidan?

Lasse tillhör ju laget och är ingen onödig värvning, sett ur samma perspektiv som en lockoutare.

Om du inte kan se skillnaden så är det beklagligt.

Kommentera

Sv: Brynäs-Skellefteå

Slajsarn:

Vissa skribenter på HS verkar tro att om våra spelare åker runt med känslan att ...... gör jag 2,5 dålig match så blir jag utlånad till nåt Allsvenskt lag eller som 30 åring få åka runt med J-20.

Orsaken till den dåliga prestationen verkar inte spela nån roll..... alltså, signalen blir..... spelar du dåligt så får du spela i Mora eller liknande. Kalla det gärna skrämseltaktik.

Jag tycker det är märkligt att så många inte verkar känna till begreppet " växa med förtroende".

Men jag minns att det var samma visa för några år sen när bl.a. Nordan o Dacke kämpade för att komma tillbaka efter skador o operationer..... då tyckte somliga med hög röst att det var bättre att bänka än att låta dom få speltid för att komma i kapp.

Erkänt duktiga o rutinerade spelare skulle bänkas i form..... märkligt.

Och som sagts tidigare...... det är Guldmakarn TJs omdömme som det tvivlas på.... han som styrde hem ett något oväntat guld till Gävle..... och vän av ordning undrar ju då. HUR katastrofalt är läget??? 

Vi ligger tvåa!!!

Kommentera

Sv: Brynäs-Skellefteå
Slajsarn:

Jag har läst din ståndpunkt några gånger nu. Jag delar den dock inte, vilket du förmodligen redan räknat ut vid det här laget. Men för att förtydliga för dig så är svaret JA det tycker jag.

Varför? Jo för att jag helt enkelt litar mer på Tommys och Gunnars omdöme än vad jag litar på ditt. Man kan alltid hitta fel om man letar. Jag väljer dock att fokusera på det positiva.
Kommentera