Brynäs IF

716571 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1547016

Sv: Cody Franson
Gurra88: Jag håller med om att Brynäs har fått ut lite av Fransons offensiva kvalitéer, som man emellanåt ser finns där. Tror framförallt att det beror på att den första PP-femman (med all rätt) är cementerad och att den där Franson ingår inte har fungerat. Det är naturligtvis delvis hans eget fel, men inte bara. Det är oftast Nordquist som gör bort sig i uppspelsfasen och Widing som gör bort sig när femman försöker eller precis har etablerat PP-spelet i anfallszon.

Vi får se om det kan bli bättre nu när Lauritzen spelar där, och Enterfeldt tar hans plats i den första.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Cody Franson
Peja: Bra analys. Franson har ju visat prov på bra klubbteknik på liten yta flera gånger, så nog finns det mer att ta av offensivt. Kan tänka mig att han fortfarande känner en viss osäkerhet pga den stora rinken och därför hellre tar det säkra för det osäkra många gånger genom att försöka säkra bakåt i första hand.
Inte heller så lätt att spela med ex Widing, som gör mkt på chans, inte får mkt uträttat men ändå undgår kritik helt och hållet.
Kommentera

Sv: Cody Franson

Peja: Med tanke på att han är ganska dålig i defensiven, och fått ut oerhört lite i offensiven, ja då är man misslyckad värvning i mina ögon. Eller ska man bara gå på några enstaka bra passningar? Krävs mer på den här nivån för att imponera på mig.

Tycker han fått tillräckligt många chanser på sig att visa att han hör hemma på liten rink, förmodligen i AHL.

Kommentera