Brynäs IF

715555 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1558420

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Gurra88: Jag har sett flera matcher. Tyvärr, höll jag på att säga, med tanke på hur dåligt det är för sömnen. Hur många har du sett?

Jag tycker inte att Franson fick ut allt sitt kunnande i Brynäströjan, men visst såg man att potentialen fanns där. För mig är det inga större svårigheter att begripa varför Franson och inte Gunderson fick NHL-kontrakt när lockouten upphörde.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäsare i Nordamerika

Peja: Haha, ska jag vara helt ärlig tror du inte jag du sett en endaste. Men du ser statistiken och ser att den är bra. Jag har sett 2 då det gått mycket intressantare matcher samtidigt. Han har varit godkänd, hade han levt upp till hälften av det i Brynäs så hade vi haft en bra back under hans tid här.

Eftersom Franson tillhört Toronto och de vet vad de får av honom. Franson har bättre förutsättningar med tanke på storkek, men eftersom han ändå inte använder den så är jag helt övertygad om att Gunderson gjort det minst lika bra. Gunderson passar dock bäst på stor rink. Cody såg mest vilsen ut, och som sundlöv sa så gick det inte speciellt fort därför inte heller så svårt för motståndare att ta pucken ifrån honom.

Kommentera