Brynäs IF

716155 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1558425

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Gurra88: OK. Ska jag vara ärlig så tror jag inte att du har sett en endaste heller, eftersom du knappast skulle kunna slita dig från hockeysnack utöver eventuella toapauser ;)

På tal om statistik. Franson var den Brynäsback som tacklades näst mest efter Sundqvist. Han var den back som tacklades sjätte mest i hela Elitserien. Så jag vetesjutton om jag håller med om att han aldrig tacklades. Sedan finns det naturligtvis fler sätt att utnyttja sin storlek på i hockey, men det har jag ju (utan framgång) försökt förklarat vid tidigare tillfällen, så ska inte gå in på det igen.

I denna tråd är dock avsikten att Fransons insatser i NHL ska diskuteras. Just nu ligger han som bekant på en hedrande andraplats i Brynäsarnas poängliga. Han kommer knappast att komma före Bäckis i den poängligan, men det kan nog bli en intressant duell mellan Franson och Silfverberg.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Peja: Nu har du försökt med både sunt förnuft och därefter fakta i form av tydlig statistik, frågan är vad som krävs för att få 88an att komma till insikt....

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Brynäsare i Nordamerika

Peja: "OK. Ska jag vara ärlig så tror jag inte att du har sett en endaste heller"

Det tar jag som en bekräftelse på att du inte sett någon match.

Denna diskussion har vi haft innan. Bara en sån sak som att Sundqvist tacklar mer än en kille som är 2 meter och 100 kg säger sitt. 9 av 10 av de tacklingarna satt ju i ryggen dessutom? Codys prestation i NHL är ganska ointressant då han inte visade något av detta här. Han kunde (ville) helt enkelt inte anpassa sitt spel.

På vilket sätt tycker du han använde sin storlek?

Silfverer gör sin första säsong och blir bättre för varje match. Men det vet såklart inte du då du inte sett en endaste match av han heller.

Kommentera