Brynäs IF

717301 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1612153

Sv: Olympiska Spelen 2014

Jajjen:

Haha... Inser nu att mitt inlägg var ett rätt korkat argument för min åsikt då det faktiskt var ett jäkligt bra argument för din åsikt med. ;)

Visst, kanske är jag naiv och idealist, men jag vill tro att en duktig yrkesman lägger störst vikt vid att göra sitt jobb på bästa sätt. För sitt goda rykte och för hederns skull. Jag vill ha den som klarar av det bäst, var hen kommer ifrån bryr jag mig inte om. 

Svårare än så tycker jag inte det ska behöva vara.

Men för alla dåliga förlorare är ju det ju kanon att hålla med dig, när Sverige torskar imorgon så finns ju den solklara ursäkten färdig redan. Skyll på domaren istället för att analysera Mårts coaching, spelidé osv... Perfekt ju.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Olympiska Spelen 2014

tompap71: Vällovligt, men naivt. Sociala experiment kan göra skillnad men har ingen plats i en OS-final. Alla är vi påverkade av bakgrund, erfarenheter, fostran osv. Desto större anledning att leta efter någon som kan uppfattas som hyfsat objektiv. Med personlig erfarenhet av hur stor plats nationalism har i Nordamerika är jag helt övertygad om att domarna i morgon först och främst är kanadicker, i andra hand domare. Att alla kontraktsbundna europeer i NHL säger nåt annat är ointressant.

För egen del har jag inga problem med en svensk torsk imorron. Jag tycker det är betydligt värre om Brynäs förlorar en försäsongsmatch. Däremot är rättviseaspekten viktig. Att NHL helt skamlöst drar sportsliga fördelar av sin makt är just, skamligt.

Kommentera