Brynäs IF

717179 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1617712

Sv: KVART2014: Brynäs IF–Färjestads BK
Lunkan: Jo, jag har faktiskt ringt Sundlöv och berättat hur du och en del andra anser att det ligger till: vi är ett gäng läktarcoacher här på HS som tycker att vi är bättre lämpade än du att bygga ett lag. Vi har visserligen vare sig de kunskaper eller erfarenheter som krävs för att avgöra om du gjort ett bra eller dåligt jobb sett till förutsättningarna, men det spelar väl ingen roll?
Se nu till att riva alla kontrakt med spelare som vi härinne anser borde försvinna (blir tyvärr hela laget....) och införskaffa toppspelare på varje position.
Vad sa du? Ekonomi och pengar?
Äh, vad har det med saken att göra?

Själv har jag aldrig påstått att det skulle vara enkelt, var har du fått det ifrån?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KVART2014: Brynäs IF–Färjestads BK
Huge: Du har försvarat Sundlöv från den dag han tillträdde i rollen som SC.
Vilka erfarenheter och yrkeskunnande hade han när han tillträdde? Så vitt jag vet var han målvakt innan. Vilket knappast borgar för någon extravagant kunskap om sportcheferi.
Förklara för oss okunniga om vilken tyo av spelidé sundlöv värvat ihop sina lagbyggen efter. För den har bevisligen inte passat vidare bra flr den mångfald av tränare som passerat i revy under Sundlövs regi som SC.
Kommentera

Sv: KVART2014: Brynäs IF–Färjestads BK
Huge: Nu var det ju du som skrev hur man skulle göra för att gå långt i ett slutspel och inte jag. Eftersom du har svaret tyckte jag bara du kunde vara schysst och meddela Sundlöv för han har det ju uppenbarligen inte.
Kommentera