Brynäs IF

717198 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1624536

Sv: Brynäs J20

Peja: Jo jag vet att det är utifrån menade utomlands var lite slarvigt skrivet :)  Efter Norstebö, Rönnild osv trodde jag Brynäs hade kontakter i Norge men finns väl bara ett begränsat antal spelare som håller måtten och vill till Sverige så klart det är svårt att konkurrera. Självklart är det ett större projekt att ta in killar från Ex. Slovakien, tjeckien, schweiz osv Men Vrana, Pstranek osv är bra exempel på killar som lyckats :) sen säger jag inte att bara för att dom killarna lyckades så kommer nya inmporter lyckas i Brynäs. Men finns det möjlighet att spetsa till truppen lite så tycker jag det vore intressant!

DOCK SKA Brynäs satsa på spelare från distriktet som dom gör, det som gav guldet, det som ger framtiden. Men spetsa(?) med någon utifrån vore intressant att följa :) 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs J20
HappyX3: Jo, självklart vore det intressant med utländsk spets. SSK:s värvning av Anze Kopitar är väl det mest lyckade exemplet som jag rent spontant kan komma på. Brynäs trodde och hoppades att Jekimovs skulle vara en spets, han värvades inte till hockeygym, men till J20-laget... Jekimovs var dock ganska medioker i Brynäs.

Idag har Gävle Nyhetsbyrå en ny intressant Brynäsrelaterad artikel. Denna gång om Kalle Johansson, som spåddes bli en storspelare men tyvärr av olika orsaker stagnerade i sin utveckling.

Redigerad kommentar

Kommentera