Brynäs IF

717237 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1630463

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC 27/9-14
bifhjärta:

Tror du på allvar att ett förbund kan mörka ett dopningsfall? Så tennisen skulle riskera att kastas ut från OS för att rädda en spelares rykte? För mycket tittande på Arkiv-X den senaste tiden?

Det är otroligt vad mycket skitsnack som sprids på Internet.

Svenska tennisförbundet skulle då sen ha belönat honom för detta genom att se till så att han blev turneringsledare för Stockholm Open? Det låter logiskt?
Eller gjorde de så bara för att riktigt mörka det hela?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC 27/9-14
Enaranger: Förbund och organisationer har mörkat doping genom alla tider. Lance Armstrongs doping mörkades ju i hur många år som helst... Även typ Carl Lewis var dopad, men det mörkades förstås och kom inte fram förrän många år efteråt.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC 27/9-14
Enaranger: Men vad tror du själv? Du tror alltså inte att man mörkar att en topp 5 spelare är dopad? Hur skulle det se ut? Vad säger alla livsviktiga sponsorer om det? Finns det fler som då är dopade?
Tänk vad den allmänna synen på tennis hade fördärvats, du har ju jämförelsevis friidrotten med sina sprinters...Hur många tror att dom är rena där? Inte många, därför att det är flertalet dopingfall varje år som dyker upp där. (Även många topplöpare) Förtroendet för den sporten har rasat senaste åren pga dopingsfallen.

Sluta va så naiv och tro blint på att dom som fuskar alltid straffas. Det är så mycket pengar, sponsring och ett rykte som står på spel att man inte har råd att sätta dit en toppspelare. (Går även rykten om Nadal som kommer tillbaka från skador och vinner som om inget hänt)

Att Svenska Tennisförbundet ger Söderling den rollen är ett skämt (han är där för att han kan locka dit större namn). Många inom tennissverige OCH tennisvärlden vet att allt mörkades. Sen är det också möjligt att gubbarna inom det Sv.Te.Förbundet är lika naiva som du. "Inte dopar sig våra svenska stjärnor"
Kommentera