Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1630467

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC 27/9-14
Enaranger: Förstår inte varför tennis i OS är så viktigt för dig..men det finns ju klart många förbund som inte borde få representeras i OS överhuvudtaget..

Och som Peja säger, det har hänt och det händer. Hur kan du inte tro det? Det är inte ens en "konspiration" som du kallar det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC 27/9-14
Enaranger: Här har du också lite info om f.d ordförande i IOK Juan Samaranch:

"Samaranch anklagades för envälde och korruption. Kritik har också riktats mot att IOK-ledamöterna satt kvar på sina poster under lång tid. 1998 avslöjades också att flera IOK-ledamöter mutats i samband med val av ort för vinter-OS 2002."

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC 27/9-14
bifhjärta: Om sporter med utbredda dopingproblem hade blivit utkastade ur OS så hade ju friidrott och cykelsport rykt för längesen. De sporterna går väl in under kategorin "Alla som är bra, förutom svenskarna, är dopade". Det är bara att inse att moraliska aspekter av idrott ligger på ca 50:e plats när alla involverade personer bedömer vad som är viktigast med deras sport. På plats 49 ligger prestige. På 1-48 ligger pengar. Många sporter har inte råd att 'förlora' sina profiler som man faktiskt gör om de avslöjas för doping. 

Samtidigt vill väl ingen ha OS med endast curling...  
Kommentera