Brynäs IF

716195 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1631928

Sv: Laget säsongen 2014/2015
Skrubben: Jag tror att en svensk tvåvägscenter av VM-klass skulle bli en stor förstärkning. Lander skulle ju dessutom göra 'sina' ytterforwards bättre. Brynäs har ju egentligen bara en center (Greg Scott) som håller hög klass åt båda hållen. Enterfeldt är mer en karaktärsspelare, Lindgren en utfyllnadsspelare och Nordan vet man inte riktigt vad man får ut av. Westerholm har visat positiva (men även negativa) tendenser men jag vill se mer innan jag bedömer honom... Junisarna är ju målvakter, backar och ytterforwards. Min poäng är att en högklassig center verkligen vore bra att få in.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Laget säsongen 2014/2015
Peja: Det råder inget snack om att Lander skulle tillföra väldigt mycket för Brynäs. Frågan är om det är värt att lägga ut den löneposten med tanke på hur mycket laget egentligen förstärks. Brynäs kommer inte behöva kvala eller komma längre än semi med eller utan Lander i laget. Därför kanske det inte är försvarbart att göra en sådan satsning då Brynäs trots allt måste fokusera på att göra ett plusresultat i år efter förra årets ekonomiska förlust.

Tråkigt för oss supportrar som vill se ett så bra lag som möjligt, men ser man ur ett längre perspektiv kommer alla som hejar på Brynäs bli nöjda då vi förmodligen kan satsa mer nästa år när vi ska gå för guldet på riktigt
Kommentera

Sv: Laget säsongen 2014/2015

Peja:

Äsch pettisbif levererar ett lag med Lander ;)

Starkbaum(Johansson/Sandström)

Andersén - Kilström

Djoos - Bertilsson

Eklund - Westlund

Sundqvist

(Nörstebö)

Blomqvist - Scott - Rödin

Ollas - Lander - Brodecki

Sweatt - Enterfeldt - Brodin

Olden - Nordquist - Lindblom

(Lindgren - Westerholm - Westerholm)

 Extra:Lööke

Kommentera