Brynäs IF

717229 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1632087

Sv: Laget säsongen 2014/2015
HappyX3: Jag hoppas du har rätt och respekterar din åsikt. I mitt tycke måste dock för många bitar falla på plats denna säsong för att vi ska vinna SM-guld, även om Lander skulle ansluta. Brodecki har varit fantastisk hittills, men kommer kanske inte kunna hålla denna höga nivå hela säsongen (hoppas jag har fel). Samma sak med Lindblom och Lööke. Dessutom kommer ett slutspel sätta saker på sin spets på en helt annan nivå än tidigare. Jag tror inte att junisarna kommer vara tillräckligt mogna ännu för att kunna vara bra på den nivån också. Åtminstone kommer det bli en viktig erfarenhet till nästa års slutspel, där jag tror att vi har alla möjligheter till att ta guldet.

Jag hoppas givetvis att jag har fel och att vi kan nå final redan denna säsong, men den realist som jag är, vågar jag inte ha dom förväntningarna.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Laget säsongen 2014/2015
Har ite hängt med i svängarna de senaste par dagarna, så jag måste fråga - varifrån kommer ryktet om Lander och är det trovärdigt? Är en värvning verkligen realistiskt att förvänta sig? 
Kommentera