Brynäs IF

714038 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1684275

Sv: Brynäsare i Nordamerika

maddog1970: Jag tycker Brynäs ska chansa på Kevin Mitchell. Han har gjort fler poäng än vad Gunderson gjorde under sin sejour i Allsvenskan, och den ligan är bättre nu. Kan mycket väl bli en ny favorit.

Han är kapten i Mora så de lär väl göra allt för att förlänga med honom.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäsare i Nordamerika

Brynäsgubbe:Jag tror att många som vill ha Mitchell enbart "scoutat" honom på elite prospects. Hans poängskörd har varit grym, men dom flesta poängen gjorde han i tidigare delen av säsongen. Efter jul hade han en svacka. Sedan är han grymt seg på rören, vilket leder till att han är väldigt bristfällig i egen zon. Hur ska det kombineras med Bulans aggressiva försvarspel i egen zon? Nej, Bengtzén kommer inte värva Mitchell. I annat fall hade den övergången varit klar för länge sedan, då Allsvenska spelare brukar bli klara i april. Troligen kommer inget annat SHL-lag heller att värva honom, då han i så fall redan hade varit klar för en SHL-klubb.

Kommentera

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Brynäsgubbe: Norrbaggar i norska ligan  och 34 åriga allsvenska spelare är väl ingenting vi ska värva? Vi behöver spelare som kan gå rakt in i laget och prestera.

Redigerad kommentar

Kommentera