Brynäs IF

717188 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1684287

Sv: Har Brynäs ingen media ansvarig?
Skrubben: Jo, jag håller med om att Brynäs har en lång väg kvar att vandra. De mediaansvariga, vilka de nu är, verkar inte riktigt förstå sig på hur klubben skulle behöva jobba år 2015. Jag minns att någon här inne mailade klubben och anmärkte på just detta förra sommaren och fick till svar att det tog många dagar (minns inte exakt hur många) att göra "Strongman"-klippet. Jag har pysslat en del med rörliga bilder själv och kan inte förstå hur det kan ta så många timmar för någon som ska vara proffs på det. 

I just det här sammanhanget skulle nog Brynäs även tjäna på kvantitet istället för kvalitet vissa gånger, känner jag. Det är viktigt att ha ett kontinuerligt flow med info i videoform och annat på sociala medier etc. Just ett bra flow brukar vara det som lockar på sociala medier. Det behöver inte vara långdraget och perfekt gjort, men det måste vara snabb info och regelbunden info. 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Har Brynäs ingen media ansvarig?

Peja:"I just det här sammanhanget skulle nog Brynäs även tjäna på kvantitet istället för kvalitet vissa gånger, känner jag"

Mycket vettigt sagt. När killen svarade på mailet, fick man intrycket av att varje klipp som läggs upp ska vara av perfekt kvalitet. Det skulle schemaläggas och det skulle redigeras osv. Det räcker med att bara ta upp en kamera, och låta en reporter ställa några frågor. Det bör inte ta mer än en timme egentligen. 

Förmodligen skyller man på nedragningar på kansliet, men att göra detta någon gång per vecka borde inte vara några problem. 

Kommentera