Brynäs IF

717171 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1690163

Sv: A propósito de nada
Kopparjimmie: Men hockeytestet är alldeles för spartanskt. Det saknar uppenbara frågor som var du bor, hur du tar dig till rinken, lite information om Brynäs priser i förhållande till andra SHL klubbars, frågor kring vad du tycker fungerar bra eller du saknar vid rinken osv osv osv.
Om man väl gör någonting sådant här bör man göra det ordentligt. Underkänt!

Sen tycker jag att de paket de lägger ihop är riktigt bra, men borde inte det istället göras som en respons utifrån resultatet i undersökningen? Känns som man börjar i fel ände liksom, varför göra en undersökning om man redan tagit fram vad man tror kunden vill ha?

Usch vad neggigt det där blev, men det är lite amatörmässigt agerande faktiskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Huss: Tror att det bara är ett sätt att marknadsföra de nya biljettpaketen.

Skrubben: Biljetterna är åt hvete för billiga som det är. Biljettpaket gör det bara värre. Höj priserna! Värva Järnkrok!

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Brynäs har gjort väldigt många undersökningar under säsongen där vem som helst kunnat delta. Varför man gör en ny undersökning är desto mer oklart. Om det ens är en undersökning? Den beskrivs ju som ett test för att veta vilken typ av hockeybesökare man är. Problemet är dock att man inte får något svar när man gjort klart testet.
Kommentera