Brynäs IF

717234 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1693220

Sv: Försäsong 2015
Zappaholic: Yttrar inte mitt missnöje för att jag tycker det är roligt. Tycker det bara börjar bli rätt patetiskt att inte den där backen blir klar nån gång. Serien börjar om tre veckor ca. Och den här "långbänken" och dimridåerna från sportchefen gör att man funderar på om han verkligen har nåt "huvudspår" eller bara är nåt han går ut och säger. Kanske han i själva verket famlar i det tomma med den där Andersén-ersättaren när det drar ut så på tiden? Och du ska veta att det inte bara är jag som börjar undra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2015
ellis: Det lär ju märkas om eller när en ersättare kommer in, ta det lugnt så får du svaret per automatik en vacker dag.
Slappna av och passa på och njut av sommaren istället för att jobba på ditt magsår.
Kommentera

Sv: Försäsong 2015
ellis: Om du på allvar tror att Bengtzén medvetet lurar allihopa, tycker jag att du bör göra följande (för du gör ju ingen nytta genom att bara hänga här):

Klampa in i Gavlerinken och fråga var den där jäkla bluffmakaren Bengtzén befinner sig. Konfrontera honom på hans kontor och skrik: "Vafan håller du på med, bluffmakare! Jag vet minsann att du försöker lura oss allihopa! Du har egentligen inget "huvudspår" som ersättare för Andersén! Du borde få sparken med en gång, så jag kan ta över och visa hur en sportchef ska agera!"

Återkom gärna hur det gick :)
Kommentera