Brynäs IF

715253 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1700286

Sv: Brynäs IF - HV71 26/9-15
*Rätt tråd*

Angående publiken; har alltid hävdat att föreningen måste göra något åt de oerhört oattraktiva "hörnplatserna" i Gavlerinken – alltså de platser på långsidorna som är längst ut åt kortsidorna på båda sidor. Det är där det alltid gapar tomt, och det ser förjävligt ut. Vi kommer aldrig öka publiksnittet som vi vill om Brynäs inte finner en lösning där – och jag ser inget annat än en prisreducering. Dra ett diagonalt sträck mitt i yttre läktaren och räkna de innersta platserna som hörnplatser – sälj ut de billigare. Andra lösningar ser jag inte.

Jag kikade nyss på biljettläget inför kvällens match, och det ser hyfsat välbesatt ut – förutom i dessa hörn. Som vanligt alltså.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV71 26/9-15
Steenm: fast föreningen gör redan mycket. Du menar att följande rabatter inte är nog? www.brynas.se/matcher/biljetter

Det går inte att rea ut allting eftersom det någonstans måste dras in pengar. Jag tror knappast att det skiljer sig mellan att gå eller inte gå när det handlar om 10-30kr/biljett. Speciellt inte när det mest är medelålders som går på matcherna. Det är snarare attityden som måste ändras. Den tydliga jantelagsattityden i Gävle "äsch, jag sitter hemma. Det blir ändå dåligt med folk."

Om alla tänker så kommer ingen gå. Föreningen drog knappt fulla hus för 2år sedan när de i princip delade ut biljetter gratis ett tag. Gå 3 betala för 2, företagsbiljetter och happenings som 50kr/biljett.

Folk var jättevilliga att köpa hörnbiljetter när Leksand kom på besök, varför då? Jo för då visste folk att det skulle komma många. Det gäller att få en sådan känsla på ALLA matcher. Inte lätt, nej. Men det går om alla, precis ALLA hjälper till att sälja biljetter. Ska du gå på matchen, ja locka då med nån kompis. Om alla 4000+ som kommer idag gjorde det skulle det vara fullsatt direkt.

Alltså, billigare priser är inte lösningen. Det är attityden som måste ändras bland fansen.
Kommentera