Brynäs IF

713671 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1700460

Sv: Brynäs IF - HV71 26/9-15
bifhjärta: och Karalahti har alltså varit avstängd de första matcherna i serien efter en cross checing i slutspelet senast, såna här spelare vill vi inte ha i ligan.. Fy fan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV71 26/9-15
Brynäs har bekräftat att Vrana har fått ett brott på käken. Karalahti kan nog räkna med en lång avstängning. Spelaren som crosscheckade Brodecki i ansiktet bör även han bli avstängd, Jesse Joensuu blev väl avstängd för en sån sak när han crosscheckade Sanny Lindström i ansiktet för några år sedan. Oerhört fult och uppenbarligen någonting som domarteamet missade.

Tungt att Vrana antagligen missar några matcher innan han kan spela i specialhjälm. Jag hoppas att Ölund får chansen under tiden, han är ju duktig på centerpositionen.

Annars en bra match av Brynäs. Rödin har tagit kaptensansvaret på ett bra sätt. Numera ger han allt i alla situationer. Spelmässigt har han vuxit ut till en dominant spelare. Hittills har han inte fått flera matcher utan måltorka heller.

Och så fortsätter tvillingarna att leverera poäng. Det är viktigt. Väntar fortfarande på att Ollas och Johnson ska komma igång men två producerande formationer räcker gott och väl tills vidare.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - HV71 26/9-15
Tråkig publiksiffra...trött på att prata om publiken hit och dit..

Om hockeyn då..: 3 segrar första 4 matcherna. Då har vi mött en nykomling i Malmö plus Färjestad, Djurgården (Borta) samt HiV71. Ingen jättelätt öppning.
Vi har gjort 13 mål, släppt in 8. Lite över 3 mål i snitt per match = Bra!

Kommande matcher: LHC (B), Rögle (B), Luleå (H), Frölunda (H).
Kommentera

Sv: Brynäs IF - HV71 26/9-15
Carl Lejonkräk: Karalahti är en skam för hockeyn!!
Kommentera