Brynäs IF

713171 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1726496

Sv: A propósito de nada
Chris11: Det ser ju sexigt ut med Gunde och Salmela i samma backpar, men är det verkligen bäst för laget? Många tränare brukar föredra ett backpar med en offensiv och en defensiv back. Om Bulan resonerar så, kan vi ställa upp backsidan på följande sätt nästa säsong:
Gunderson - Bertilsson
Andersén - Carlsson
Kilström - Pudas

Riktigt bra balans i mitt tycke! Jag kan också tycka att det kan vara bra att inte lägga för mycket krut på backsidan heller, då Scott definitivt kommer kräva löneförhöjning om han ska stanna. Sedan vet vi inte vad som händer med Rödin. Det kan nog vara väldigt klokt att spara en stor del av lönebudgeten för att kunna få ihop en slagkraftig forwardssida till nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: fast tänkte Salmela och Gunderson i samma powerplayenhet. Skulle nog bli rätt ok det? Andersén var inte alls bra på slutet så jag tar hellre Salmela och Gunderson istället för Andersén och Gunderson. Salmela är dessutom en tvåvägsback!

Gunderson-Bertilsson
Salmela-Carlsson
Pudas-Kilström
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Angående Aftonbladet plusartikel. Det är inte tillåtet att klistra in texter som Aftonbladet har copyright på. Länka till artikeln, men klistra inte in texten.
Kommentera