Brynäs IF

715602 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1832938

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Skrubben: var de formationerna jag hörde också. Vet inte vart Pettisbif fick sina ifrån.

Caporusso känns bra i första av flera anledningar. Dels säger han sig vara svår att ta pucken ifrån, vilket var Lindbloms kanske främsta egenskap. Verkar också vara en speluppläggare och kan därför passa in i kemin Jensen/Clark. Mot Lindblom så får vi en pluseffekt i snabbhet med Capo. Han är i grunden center och skulle då kunna kliva in när Jensen saknas. Hans stabila poängproduktion år efter år känns också bra, att han med stor säkerhet kommer leverera. + leftfattningen.

Gillar personligen att Mellin (som det ser ut) inte fortsätter med Ikonen-Granis-Paille. Går att få ut ännu mer av dem. Hajen med Granis och Paille ger en riktig powerkedja som spelar rakt, enkelt och skoningslöst. Ikonen kommer trivas bättre med pucklirkarna Ölund och Boqvist. Även bra att ha de två senare ihop, skulle Ikonen saknas går Asklöf rakt in och juniorkedjan återförenas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Hej svejs, här är en artikel från NHL.com som handlar om Jesper Boqvist. Kanske inte är så mycket ny info men kul att han uppmärksammas.

Är det förresten någon som vet om brorsan (Adam) skadade sig igår i matchen mellan U18 - Örebro J20? Han gjorde mål i första perren och spelade sedan inte något mera. Synd om han skulle missa Ivan Hlinka...
Kommentera

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
honken21: Helt enig i ditt resonemang. Ska bli mycket intressant att följa detta lag. Ölunds kedja är uppsatt som tredjekedja, men den har alla förutsättningar att bli riktigt giftig.

Pettisbif måste ha chansat i sin uppställning. Många saker som inte alls stämmer där.
Kommentera