Brynäs IF

717298 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1849488

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Zappaholic: Nej ärligt, jag hade inte sett nyheten om Sjödin. Kopplade Strömbergs "briljerande" kring Pailles skada med att Leffe kanske "ställer in" sig hos Brynäs för att han gjort upp med Bengtzén. Ja, tänk så fantasin kan rusa... F ö tycker jag det känns ganska rätt att Tommy S blir headcoach säsongen ut. Om det sen leder mot några högre höjder och framgångar låter jag vara osagt. Men beslutet känns riktigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Clarence: Man undrar ju lite ibland när du skriver om du är ironisk eller allvarlig :-)

Jag är försiktigt positiv till Sjödin. Tror han och grabbarna har vad det krävs att lyfta Brynäs till åtminstone play in.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Clarence: Jag håller med. Det känns som att man har funnit grunderna i spelet igen. En ny tränare med en ny filosofi kan bli en kock för mycket. Arbetsro är nyckeln. Det känns som att frekvensen av skitmål bakåt har minskat rejält sedan Fernström har vaktat kassen. Nu ska vi bara ha igång målskyttet och det kommer att lossna, det är jag säker på.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
"Domarna tillät mycket i början och sen blev de petiga i slutet, säger Sean Simpson till tidningen Rhein-Neckar Zeitung."

Första kommentaren från Simpson och Mannheim...
Kommentera