Brynäs IF

715612 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1895766

Sv: Silly season 18/19
Chanzone: Svårt att dra några slutsatser av den offensiv kapaciteten innan vi vet vilka spelare som kommer vara på plats, men glöm inte att Brynäs har flera PP-specialister på plats och kommer att producera i PP. Danielsson och Kellman är väldigt kapabla offensiva spelare, Rohdin är ingen spets men likväl en poängstark spelare sett till andra 3/4-linespelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Peja: Man får även ta med i beräkningen att med en stark backbesättning så minskar behovet att spela med centern lågt för att hjälpa backarna. Funkar defensiven med en lite högre spelande center så stärks även offensiven en smula. Fast visst behöver Bengtzén vässa offensiven med. Speciellt om Palushaj och Clark drar vidare mot nya äventyr. Det ska bli intressant att se vad som händer. Både på målvaktsidan och forwardsidan.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Backsidan börjar se bra ut men offensiven ser ju inte direkt vass ut i nuläget, jämför våran offensiv med den växsjö hade iår. Om vi ska vara ett vinnande lag måste vi ha bättre trupp än dem hade iår med tanke på att alla lag rimligtvis borde ha lite högre spelarbudget kommande säsong.
Kommentera