Brynäs IF

715238 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2048390

Sv: A propósito de nada
Chris11: Är väl ett tydligt tecken på att Sundlöv jobbar framförallt på Molin (som ju också har utgående) men att han antagligen avvaktar läget på Kilström och Blomqvist?
Blomqvist är ju en spelare som jag tror skulle göra det bra i en fjärdekedja OM han får en klart bättre omgivning i laget än han haft iår. MEN då ska tilläggas att han behöver gå ner riktigt ordentligt i lön.
Nu vet jag inte vad han själv kan tänka sig, men att behålla Blomqvist om han får säg 100-110.000 så vore det en bra spelare i en fjärdefemma. Frågan är om inte Jacob skulle tacka ja till ett sådant bud iom att han verkligen vill vara kvar.
Men jag tycker at Blomqvist kontra Mannberg är hugget som stucket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: Håller med dig om Blomman och Kilas.
Att inget besked har kommit här från Brynäs sida beror nog bara på att man vill behålla men avvaktar för att se utvecklingen på Kilas rehab.
Tror även att Blomman skulle komma bättre till sin rätt under Andersson och att man därför vill behålla även här och ligger i förhandlingar om lönen.
Tror inte att avsaknad av besked om dessa två handlar om nån sorts respekt och att man helt enkelt vill ge dom ett ”snyggare” avsked i form av separata artiklar i media.
Både Kilas och Blomman jobbar hårt för laget, Blomman har dessutom mkt av sina sniperegenskaper kvar och den biten tror jag är viktig för Sundlöv när han ska bestämma sig för om det blir förlängt eller inte.
Tror även att Andersson inte har nåt emot att vi behåller både Blomman och Kilas, om den senare blir ”friskförklarad” inom rimlig tid.
Känslan kring Molin är att han avvaktat med att skriva på till det blivit klart med Andersson och att det nu bara handlar om mer konkreta detaljer sas i kontraktet.
Lyckas Sundlöv nu bara få hem Bertil så vore det nåt som alla fans och inte minst Andersson skulle jubla över.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: fast snittlönen i SHL är runt de summorna du nämner där. Ska man verkligen ha en spelare i fjärde som ligger på medellön?
Vart ska man då dra in för att ha råd med spets? 1a 2a eller 3e kedjan?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: Klubbarna brukar inte gå ut med alla spelare på en gång som ska lämna.

Blomqvist och Kilström har ju varit i klubben en lång, lång tid nu och jag ser det som ganska givet att man inte klumpar ihop dessa två med dom fyra spelare som räknades upp i dagens pressmeddelande. Förtjänar att lyftas upp i separata artiklar.
Kommentera