Brynäs IF

716515 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2201619

Sv: A propósito de nada
Supportern: Jag vet inte vad som har hänt, men..... Huselius, Lilja, Tallinder, Göran Lambertz. Och så vidare. Min poäng är att man borde låta rättsväsendet avgöra saken innan man tar förhastade beslut. Det är lite dumt att redan nu börja fastslå att dessa spelare har begått brotten som de anklagas för i och med att det inte är fastställt än. Det är trots allt ganska grundläggande i ett demokratiskt rättssystem att man är oskyldig tills motsatsen bevisas i en domstol, men det verkar ju medierna strunta fullständigt i... förutom när det är journalister som anklagas och/eller begår brott, då är det jättemycket synd om Virtanen mfl.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Fast, Virtanen blev ju uthängd, alla kändisar blir uthängda, så inte bara ett Brynäs-problem.

Men är man en offentlig person(elitspelare i hockey tillhör väl den kategorin) bör man fundera lite mer på hur man agerar, man representerar oftast något större än en själv
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Absolut, men inom företagsbyggande är det så viktigt med värdemärkesbyggande och vad man förknippas med. Ofta köper man märket snarare än produkten. Har du då Unicef som bygger på värdegrund så kan du givetvis inte vara förknippad med ett lag som har fläckas ner så mycket. Att de är anhållna är tillräckligt illa.

Sen kanske de blir frisläppta ändå och då får väl Brynäs som arbetsgivare bemöta det. Men att man bara kan låta dem komma tillbaka som inget hänt, det vore självmord. Jag tycker tom att man bör bryta med dessa. Brynäs måste själva hålla hårt på sitt varumärke.

Även om jag köper att media har för stor makt att döma så kan inte Brynäs, och andra, annat än att förhålla sig till det. Offentliga personer har på det sättet det helt klart tuffare än andra och därför är det så EXTREMT viktigt att en idrottare är professionell på ALLA plan hela karriären. Även de lever ju på sitt varumärke.
Kommentera