Brynäs IF

715555 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2215244

Sv: A propósito de nada
Retse: Självklart ska inte internutredningen som jag föreslår vara offentlig.

Jag håller med angående arbetsgivaransvar och det vore klädsamt om vi Brynäsare stod upp för det lika mycket när föreningen sparkar utomstående människor inom sporten som när det är "ur-Brynäsare" som diskuteras. Ni är många som verkar väldigt passionerade när det gäller arbetsgivaransvaret gentemot Alcén i jämförelse med arbetsgivaransvaret gentemot exempelvis Peter Andersson och Viktor Stråhle. Så vitt jag vet har föreningen lika stort arbetsgivaransvar oavsett vem den anställde är och vilken bakgrund den har.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Om inte internutredningen ska kommuniceras externt. Varför ska den göras? Hur ska den användas?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:

Vad jag kan komma ihåg så var det väl inga berömmande ord precis om hur Peter A och Viktor S fick reda på att de sparkades? Sen handlar min kritik mycket i att om man som anställd i Brynäs ska behöva bli offentligt förklarad som inkompetent av en internetpöbel (innan man ens jobbat en enda dag).

Kommer t.ex. samma språkbruk vara tillåtet här på forumet mot spelare och ledare vid matcher, som t.ex. vi d förra säsongen? Det var vid någon match förra säsongen som vissa personer gick klart över gränsen vad som är acceptabelt.

Skulle personer här på forumet vara bekväma om journalister skulle börja granska supportrars språkbruk på internet? Och då sträcka på sig, och säga: ja så här utrycker vi brynäsare oss. En sån granskning skulle mycket väl kunna ske i framtiden (angående t.ex. vad M Berg i fotbollslandslaget vick utstå, bara för att han missade en målchans mot Spanien).

Vem vet.
Såna granskningar kanske redan är påbörjade av journalister?

Skulle då alla skribenter här anse att brynäsare framstår i god dager, om det som skrivs här ibland skulle offentliggöras?
Kommentera