Brynäs IF

714962 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2235483

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Jisses. Som jag har sagt till dig några gånger nu. Sluta recensera andra skribenter och börja visa att du är här för att diskutera Brynäs. Och en god förebild kan du för övrigt försöka vara även utan att vara moderator. Det gäller hockeysnack och alla andra sammanhang.

Jag står för övrigt helt bakom att det är skrattretande att Mikko Manner skulle ha gett upp efter 8 matcher. Det är en grov förolämpning mot Manners professionalitet och högst troligt inte ett seriöst uttalande av skribenten. Om du tycker att det är givande att diskutera om Manner har gett upp kan du ju fortsätta göra det, men du har lämnat sakfrågan helt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Tillägg. Om det är ok att kalla folks skrattretande utan att göra övertramp på forumregler. Då måste det ju också vara tillåtet att ha åsikten att du är skrattretande som moderator? Om du nu vill hålla en konsekvent linje?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja ni är samma skrot och korn så förväntar mig inte något annat av dig. Jag håller också med angående Manner, men jag respektera dennes åsikt. Istället för att förminska och idiotförklara. Vidhåller att det är ett opassande tonläge från en moderator som säger sig respektera andras åsikter. Men det är gulligt att du tar honom i försvar ❤️❤️
Kommentera