Brynäs IF

715636 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2442673

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag vet inte om jag antagligen är den ende, men för mig så är Rosens 4-4 mål fortfarande mer Johan Larssons än Sklenickas.
Rosén kommer i en position där Larsson borde vara klart närmare. Är Larsson en halvmeter/meter längre ner i arbetet så stöter han bort den pucken.
Som den soffcoach man är så tycker jag faktiskt inte att Rosén blivit Sklenickas gubbe ännu.
Tycker att Sklenicka har exakt den position han ska ha.
Så för mig är det målet fortfarande Larssons.

MEN jag är ingen hockeytränare utan en enkel soffcoach.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: Jo, men även om JL nu borde ha varit närmre Rosen så undrar man ju varför Sklenicka i det läget rusar mot puckföraren som redan är markerad av 2 spelare?
Det borde han ju inte haft nån anledning att göra även han sett att JL hade hunnit markera Rosen.
Sen håller jag absolut med om att JL inte fullföljer sin backcheck vilket iofs kan ha berott på att han räknade med att Sklenicka skulle gå på Rosen i det läget.
Känns som att Sklenicka blir överambitiös och vill för mkt/hjälpa till fast det inte behövdes, nåt som säkert inte är så ovanligt hos trötta(?) och stirriga spelare när det blir lite nerver i slutet av en match och man sliter för att behålla en uddamålsledning fram till vinst.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: Solklart Larsson . Inte en antydan på att jaga tillbaka eller vrida blicken åt vänster där rosen blommar helt ensam. Reagerade direkt när jag såg det live å undrade vad Larsson pysslade med ..
Kommentera