Brynäs IF

716570 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2464803

Sv: A propósito de nada
Huge: Vi får facit inom 1-2 år. Tvek på om unge Ljungkrantz kommer att utvecklas åt rätt håll. Flera steg måste tas av honom. Finns betydligt mer lovande spelare i andra lag. Hovnarren spådde tidigt lagets kräftgång och att vi skulle ligga i botten när det drar ihop sig frampå vårkanten. Då fick man en uppsträckning av magistern?. Läroplanen du arbetar , bedömer efter kanske inte är helt up to date
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: Ljungkrantz har visat att han väl är den mest lovande egna produkten på ett bra tag så varför skulle vi då inte satsa på honom bara för att DU påstår/tycker att det finns betydligt fler lovande spelare (oklart vilka) i andra lag, där man isf undrar varför dessa lag skulle vilja släppa sina ”guldklimpar” till oss eller nåt annat lag?
Att hovnarren tidigt spådde vår kräftgång var ju oerhört klarsynt av dig, även om dom flesta nyktra och sansade bedömare iofs var överens om att just den här säsongen skulle bli väldigt jämn och att allt från slutspel till kvalspel var en tänkbar realitet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: Ljungkrantz är iaf i mina ögon ett klockrent exempel på en spelare som måste få mer istid för att utvecklas. För mig har inte Ljungkratz egenskaper för att lira i en fjärdekedja.
Jag skulle vilja se honom över tid med med spelare som tex Scott, Larsson, Olesen (underskattad för mig), Rödin, osv osv.
Vi har en förmåga att ge den typen av spelare för liten roll/speltid kontra många andra lags juniorer.
Kommentera