Brynäs IF

715576 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2555018

Sv: A propósito de nada
Med tanke på att laget är färdigställt (vad vi vet) och det är dryga veckan kvar till årets första träningsmatch så tycker jag att det är hög tid att tippa årets flipp & flopp i årets upplaga av vårt kära Brynäs.
Jag vet att det är skitsvårt när vi inte sett en minut av laget, men med tanke på abstinensen så skadar det kanske inte. Jag kan själv börja.

Årets flipp: Jack Kopacka - Kanske ett tråkigt val men av det lilla man har att gå på så känns han ruggigt spännande. Från klipp i GDs liverapporter så besitter Kopacka en jäkla fart trots sin storlek, ett kraftpaket som kan bli en riktig publikfavorit. En outsider är även Tärnström, som jag tror kan överraska många.

Årets flopp: Miks Indrasis - Helt ärligt så har jag väldigt svårt att plocka ut en flopp i årets trupp. Många "säkra" kort med bra risk/reward i mitt tycke. Jag tror helt ärligt att jag har fel, men jag får ta Indrasis eftersom det kanske är den spelaren med starkast meriter men där jag ifrågasätter hans driv i att gå till den svenska andraligan i detta skedet av karriären. Men hoppas jag har fel här!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Min flipp blir Johannesson, Alcén har bra track record på backar med det efternamnet. Min flopp blir den lövtunna truppen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Jag tror som Tigerhjärta att Kopacka kan bli årets flipp. Verkar ha övertygat ordentligt på träningarna hittills och hoppas han får en chans på topp6 innan Scott anländer iaf.

Flopp är jäkligt svårt att hitta någon. Samtidigt har man ju noll förväntningar på vissa såsom Kvist. Men jag är jäkligt orolig för Limpan, han bara måste studsa tillbaka. Annars kan det lätt bli samma målvaktscirkus som förra säsongen…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Jag tror att en till forward kommer att skriva på inom 6 veckor.

Tror att Rödin och Kinnvall kommer ha svårt att leva upp till förväntningarna och kraven, inte minst på grund av deras skadehistoriker. Men jag hoppas ha fel och få äta upp mina ord. Skadefria kan de vara bland seriens bästa spelare.

Clara och Vesel blir flippar.
Kommentera