Brynäs IF

716651 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2631000

Sv: A propósito de nada
Den story jag gillar mest den här säsongen är Kinnvalls stora revansch. Snacka om klokt beslut att stanna med Brynäs i HA och försöka hålla sig skadefri och bygga upp, vad som måste ha varit, ett rätt sargat självförtroende. Vi har inte haft en sån här pålitlig offensiv pjäs på backen sedan Gunderson i min mening.

Han inledde lite halvdant första matcherna tycker jag, men har ju därefter varit seriens bästa back såhär långt (i mina ögon) och varit fullständigt dominant i bra många matcher nu. Det verkligen lyser om honom och jag gläds så oerhört att han fått vara skadefri (peppar, peppar) och kunnat visa vad han verkligen kan.

Såklart ska han vara en klassback i HA, men man har kunnat ana ett stukat självförtroende sedan den där säsongen i HV när han halvt dominerade SHL. Förhoppningsvis kan han ta med sig det här in i nästa säsongs tänkta SHL-spel och vara bra där också. Han är verkligen en kille att bygga runt framöver och jag hoppas att han inte får för sig att tjäna pengar i Schweiz de kommande åren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: En klasspelare som varit skadeförföljd,
Förra säsongen kunde han knappt få på sig skridskorna för stift i foten efter en fraktur,
Så det måste vara grymt skönt för honom att vara skadefri, Nu har han en full försäsong med grundträning och allt vad det innebär, vilket har visat sig på isen….
Kinnvall är verkligen förtjänt av all framgång…
Kommentera