Brynäs IF

716756 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2645891

Sv: A propósito de nada
Vesslan: "de gjorde det bättre än oss mot just Tingsryd"

Vad utöver att få 1 poäng mer än oss (i sista stund dessutom) gjorde DIF bättre än oss? Genuin fråga eftersom jag är nyfiken på vad i DIFs insats är så mycket bättre än vår.

Och innan du svarar kan du ta hänsyn till att vi hade vår tredjemålis (när vi gick in i säsongen) i mål medan TAIF hade sin förstemålvakt som ligger fyra i GAA mot oss.
Medan DIF hade sin bästa målvakt (sett till GAA) mot TAIFs andremålvakt som ligger på 15e plats i GAA.

Själv tycker jag att DIFs insats var ungefär lika dålig som vår sett till förutsättningarna. Vi sköt ju många fler skott och hade många fler chanser som vi brände också så möjligtvis att det är lite fördel oss (åter igen om vi bortser att de fick 1 poäng mer än oss).

Sen skrev du tidigare detta.
"Jag föredrar att hitta sätt att vinna mot Tingsryd som Djurgården."
Du menar som DIF gjorde mot Östersund när de förlorade i förlängningen i matchen innan?

Som många andra sagt. Alla lag spöar alla. Vi leder serien och har plus mot topplagen (sammanslaget, inte mot alla individuellt). Och NEJ. Det betyder inte att vi inte har några problem. Men att sitta och säga att DIF gör det så mycket bättre än oss när de i matchen innan förlorat mot Östersund blir ju bara löjligt. Jag lovar att vi kan hitta EN match där BIF gjort det bättre än DIF också om du väljer att bara titta på en enda match av alla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Varför ska jag ta hänsyn till att vi har en tredjemålvakt i mål? Det är väl ändå Alcéns ansvar?

Åter igen, det var Zappa som jämförde insats mot Tingsryd, vilket jag svarade på. Att jag hellre tar ett mål i sista minuten och 3 poäng än att hitt ett sätt att tappa poäng.
Håller helt med dig i övrigt. Så ta din kritik med Zappa.
Kommentera