Brynäs IF

715609 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2672687

Sv: A propósito de nada
Farsang: "Tror ni att Brynäs tänkte på vilket lag dem vill möta som spelar minst ful fysisk hockey?"

Tror absolut du har en poäng där. Det är alltid tuffa närkamper mot Bofors. Det enda problemet med Nybro är att Tommy Samuelsson vet exakt hur man vinner mot Brynäs - och har gjort det hur många gånger som helst. Han kan allt om att trasa sönder uppspel och ge minimalt med ytor. ...Men Nybro är rimligtvis, precis som 3 av 4 gånger i serien, för svagt för att lyckas. Viktigt dock att vinna första matchen - Clara får inte svikta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Det märktes i matchserien mot Almtuna hur drillade Nybro var. Tålamod i uppspelen, bra på att hitta snabba vägar genom mittzon, bra rörlighet i anfallszon och att få in en spelare på mål.
Samtidigt var Almtuna rätt dåliga, ostrukturerat och harmlösa i anfallszon. Vi bör avgöra med ett högre passningstempo, försöka undvika alltför många spelvändningar och hålla oss ifrån utvisningsbåset.
Håller med om att de inte bör få vind i seglen med en tidig seger men sett över 7 matcher så skall Brynäs utan tvekan vinna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: tycker Karlskoga håller på med väldigt mycket tjuvnyp också!

Men sen tycker jag också att det bara var första matchen mot Nybro som var svår och det märktes att varken spelarna eller tränarna visste vad dem skulle göra mot en ”köttmur” framför målet.

Men efter den matchen så tycker jag att många lag började med lite samma teknik mot Brynäs med samma sorts köttmur, då hade Brynäs det lite tufft tills dem lyckades klura ut hur dem skulle komma förbi denna muren.

Även Kopacka och Indrasis är väldigt bra poängmässigt mot Nybro, vilket är viktigt att hålla igång deras produktion👏🏻
Kommentera