Brynäs IF

713222 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2681197

Sv: A propósito de nada
Lira: Jag tror pressen blir för stor på HV och IKO grejar segern i morgon. Alldeles oavsett kommer jag känna oerhört med laget som åker ur, för det kan vi ju numera relatera till. Det är ett totalt jävla mörker att åka ur där och då, men med facit i hand har det faktiskt varit tämligen angenämt vara ett topplag igen efter alla år i källaren som slagpåse i SHL. Men... jag börjar faktiskt sakna källaren igen (och nästan domarna också), så grabbarna får lösa en SHL-biljett nu så allt blir som vanligt igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: klart det är kul att ligga högst upp i en serie MEN jag tar alla dagar i veckan att vi är med o krigar runt strecken i SHL . Se Rögle som var i kris o nära kval...men nu är i semi och chans att kriga om guldet
Sen kan man ju fundera i det sportsliga i att som IOK komma 15 poäng efter HV o ändå ha chansen att bli kvar
I min värld sista laget ut o vinnaren i nedre upp....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: ” Jag tror pressen blir för stor på HV och IKO grejar segern i morgon. Alldeles oavsett kommer jag känna oerhört med laget som åker ur, för det kan vi ju numera relatera till. ”

Jag har otroligt svårt att sympatisera med HV efter våra finalförluster 1995 och 2017. Har förmodligen sällan mått bättre än när vi krossade dom i kvalet 2021. Kunde nästan byta ett av gulden mot det. Åker HV ut imorgon så kommer jag känna genuin glädje.

En klubb som har blivit ännu mer misshandlad än Brynäs sedan den där finalen 2017…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:
Mjaa, osvuret är bäst känner jag 😅, men delar i övrigt din uppfattning, sen kan jag trots allt tycka det har varit bra ( förstå mig rätt här) att vi åkte ur någonstans rättvist, och får en fin möjlighet att bygga upp Brynäs varumärke igen, som oavsett vad vi tycker, varit solkat och ifrågasatt i flera år tyvärr, förmodligen med all rätt, nää, vi är på en resa, hur den slutar återstå att se, men jag är positiv, kommer bli riktigt tufft, kan bara hoppas vi motsvarar förväntningarna…😳🤘
Kommentera