Brynäs IF

716523 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2687763

Sv: A propósito de nada
Greg P: finns idioter i alla klubbar? Löven är inget undantag
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag lyssnade på Sanny och Hökens podd nyss.
Sanny hade välförtjänt fått skit för sin kommentar kring Larsson, för det blev verkligen över gränsen för vad som var ok att säga kan jag tycka.

Men sen försvarstalet nu - jag står upp för mitt lag tv4.
Men det kan inte vara hans jobb att ”stå upp för..” utan det måste vara en uttalad kommunikationsansvarig som sköter detta. Det hade ju varit som om Scott hade gått på Nobelhallens säkerhetsansvarig för att lösa öl-problematiken. Det hade ju inte ens varit Svedmans jobb kan jag tycka, utan Svedman skulle ha vänt sig till BIKs motsvarighet och lyfta det bakom lyckta dörrar eller ta hjälp av förbundet i medling och säkerställa säkerheten.
Jag tycker det var helt fel och extremt oproffisionellt av Sanny om det bara handlade om att stå upp för sitt lag. Och ingår det i hans uppgift att stå upp för sitt lag så skulle han väl sökt upp Svedman själv - inte vänta på att Svedman eller någon annan lyssnar på Sannys podd och sedan tar kontakt med hon för att lösa problemet. För det måste ju varit det som varit syftet. För var syftet att annars att bara få baktala Larsson och få honom att se dålig ut - sant eller inte - så ÄR det förtal. Och i en podd såhär skulle jag nog se det på snudd på grovt förtal.
Nä så j@vla oproffisionellt gjort av Sanny! Men han ångrar inte att han sa det han sa..
Kommentera