Brynäs IF

715585 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2689479

Sv: A propósito de nada
nittontolv: Jag tänker ta på mig foliehatten nu och konspirera lite. Jag tror inte att Bäckström är skadad, jag tror han är petad och man använder injury reserve och skadehistoriken som svepskäl, samtidigt som han har insett att han inte håller på NHL-nivå längre och köper petningen rakt av.

Jag tror även att han börjar sakna Gävle och därför kommer att komma hem till nästa säsong och göra sin sista säsong i Brynäströjan. Kontraktssituationen mellan Washington och Bäckis tror jag går att lösa på något vis om det är ett ömsesidigt beslut, dvs att han verkligen vill hem och är villig att lämna pengar på bordet. Patrik Berglund bröt med Buffalo (om än på andra grunder) men det går alltid att hitta en lösning.

Som sagt, det här är enbart magkänsla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Har för mig det var i NHL puls med expressen som det oxå var en teori av Uffe Bodin och Jonta.
Så det är inte alls omöjligt. Men Bäckis har väl 2 år kvar? Vad är det värt, 200 mille? Mycket att förhandla om.
Sen har han nog så han klarar sig ändå...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Menar du på allvar att vi skall ha Larsson, Bäckström, Silfverberg och Ölund som centrar nästa år även om vi går upp i SHL?
Då måste vi skaffa ruggigt snabba wingmen och en grym successionsplan 😉. Övertro på de gamla gudarna är farligt även fast det självklart vore fantastiskt att se dem i Brynäströjan igen.
Kommentera