Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2692243

Sv: A propósito de nada
J-S: Svensson_62 lyfte Jamies ledaregenskaper först, jag hakade på. Nu utvecklades det till en grej, varpå jag tycker vi tar det i bubbla/NHL-boken istället.

Jag har följt NHL i över 20 år, så jag skulle säga att jag har helt ok koll på diverse spelare och lag. Det är även uppenbart att du har noll koll på hur man uppför sig rumsrent mot meningsmotståndare, så jag tycker att du kan uppföra dig lite trevligare när någon inte håller med dig nästa gång och istället köpa att åsikter går isär. Ett litet råd i all välmening.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:” Det är även uppenbart att du har noll koll på hur man uppför sig rumsrent mot meningsmotståndare, så jag tycker att du kan uppföra dig lite trevligare när någon inte håller med dig nästa gång”

Lägg ner skitsnacket om du inte gillar mothugg sluta med korkade inlägg på HS när du uppenbart inte förstått att forumet är till för att debattera åsikter.

Rumsren är vad min katt och hund är.

Och jag hoppas att du inte fick PTSD för jag inte håller med dig om hur värdelös du tycker Jamie Benn är som lagkapten i Dallas Stars🌟

Du är inte min meningsmotståndare utan bara en åsikt här på HS som jag besvarade.

Någon behöver kliva ner i från sina höga hästar.

Men puss och kram och jag hoppas jag inte sårade dig för mycket.💋
Kommentera