Brynäs IF

713666 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2693590

Sv: A propósito de nada
Supportern: "jag vidhåller att jag hoppas Clara kan sprida lite mer lugn i målet imorgon även om han spelade upp sig."

Jag tänker inte argumentera emot men vill ändå påminna om att DIF alltså sköt sitt första skott ca 15 min in i första perioden. Svårt att vara alert och så efter en sån start kan jag tänka mig. Sen är det ju svårt att argumentera emot Claras 93.55% i matchen också. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: absolut, men höga krav här om vi ska vinna!

Jag håller dock med om att han är, och kommer bli, en grym målvakt. Därför vet jag att han kan än bättre än igår (totalt sätt gör han en bra match).

Vi får kanske hoppas han kan få lite uppmjukningsskott imorgon :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bra match. Kände inför matchen att det vore viktigt att få hål på Andrén tidigt så att han inte växer till ett spöke, och vice versa, att Clara skulle få en bra start så att han inte börjar svaja och DIF få blodad tand. Blev precis den starten man kunde hoppas på. Det gick lite väl enkelt och jag hoppas (och tror) att man kan nollställa rejält inför imorgon. Får en känsla av att det kommer stå 0-0 länge imorgon...

Även om det var vi själva som satte oss i skiten vid deras andra mål så har de en obehaglig förmåga att skapa obehag emellanåt i vår zon trots att de inte har något spelövertag. Som mot Mora. Tycker att alla experter tyckte att Mora var bättre i de flesta matcherna. Av det jag såg i semifinalerna håller jag med. Men likt förbannat vann DIF med 4-2 i matcher.

Nu ska ju det inte hålla i längden och förhoppningsvis inte till fyra segrar i en final. Men om DIF imorgon täpper till lite mer och får den utdelningen de tidigare fått när de skapar oreda så kommer de att knipa någon match eller flera.

Måtte vi inte tro att detta är klart... Det är nog den största utmaningen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Och då gör Clara ändå den sjuka dubbelräddningen som första aktion i matchen efter att ha stått och frusit i 15 minuter. Grabben är gjord för dom här stora matcherna och han kommer bli en mycket bra målvakt i NHL en vacker dag. Är som sagt inte helt omöjligt att FBK blir blåsta på konfekten nästa säsong och Clara istället spelar i AHL. Känns som 50/50 i dagsläget.
Kommentera