Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2694750

Sv: A propósito de nada
Party på FB, party på Twitter (X), feststämning i de flesta brynäspräglade forum…

Går in på HS. Här grälas det. Som vanligt…

Varit på forumet i över 20 år. Det alltid varit lite munhuggning men som det är nu alltså… Det finns en anledning att HS har gått från solklar nummer 1 och det självklara man går in på till att bli ett fjärdehandsalternativ man kollar av nån gång om dagen, om ens det…

Ursäkta för ett destruktivt inlägg men klimatet här inne får en deprimerad…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Håller helt med dig. Att det finns konstruktiva negativa åsikter är helt ok men allt tjabb mellan olika insändare är dödande trist.
Typ "du fattar inget", "du tycker fel", "jag vet bäst", "märks att du aldrig varit i en lagsport", "ni, soffliggare" etc.
Finns det ingen moderator för denna tråd?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Ja verkligen och jag kan idag vara en av dom som gjort dej deppad då jag tom får åthutning av "NGN" för att jag kanske mer "oartigt" säger ifrån, men inte så polerat som du, , MEN oavsett om laget vinner eller inte så måste det gnällas på domare isen sargen eller att det snöar... !?
Kan man bara inte totalt SKITA I att gnälla när det blir vinster?
Nej inte här som det verkar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Krüger verkar inte riktigt se verkligheten heller. Kanske det som är problemet.

"Marcus Krüger ser ljuspunkter i spelet, men också saker som kan bli bättre.

– Vi spelar lite bättre idag. Men det behövs lite mer, säger han.

Vad var bättre idag?

– Starten speciellt. De kommer ut starkt, men svarar bättre på det idag. Vi får fast de i vårt presspel lite mer ofta. Det var något vi pratade om innan."

Starten är ju inte bättre egentligen. Brynäs spelade sig igenom deras försvar hur enkelt som helst gång på gång, skulle säga att man hade ÄNNU BÄTTRE chanser än i första matchen, men man hade inte skärpan i avsluten. Hade lika gärna kunnat vara 3-0 efter 10 minuter idag igen.
Kommentera